Работно време за поръчки
 • Младост 2, до бл.202
  11:30 - 22:45
 • Дружба 2, бл. 287
  11:00 - 22:45
 • Х.Димитър, до блок 69
  11:00 - 22:45
 • Света Троица бл. 354
  11:00 - 22:45

Как да поръчам

Регистрация
Ако създадете профил в нашия сайт, ще можете да пазарувате по-бързо, съхранявате множество адреси за доставка, да разглеждате и проследявате Вашите поръчки в акаунта си и други.
Вход
За да направите поръчка е необходимо да влезете в системата ни с e-mail адреса и паролата зададени при регистрацията.
Меню
За да разгледате нашите предложения, от главното меню на сайта изберете МЕНЮ и след което желаната от вас категория (напр. Пици, Салати, Основни ястия).
Избор на продукт
След като сте избрали желаната категория, продуктите ни са представени със снимка, кратко описание и цена. След като сте се спрели на конкретен продукт, щракате с мишката върху неговото изображение или наименование. Ще бъдете прехвърлени на страницата на избрания от вас продукт. За да го добавите към Кошницата натиснете бутона Добави в Кошницата. Ако желаете количество повече от 1, изпишете стойността в полето преди бутона и натиснете бутона Добави в Кошницата. Желаното количество ще бъде добавено към Вашата поръчка.
Добавки и забележка
Ако желаете да добавите съставка към избраният продукт е необходимо да я изберете от раздела Добавки. След отбелязването на желаната съставка, цената на продукта ще бъде корегирана. Следете крайната цена на продукта! Ако имате специални изисквания, опишете ги като свободен текст в полето Забележка (напр. салатата да бъде без лук). След което натиснете бутона добави към кошницата. Внимание: не е задължително продукта да има Добавки. Не е задължително добавянето на съставки към продукт!
Кошница
             В кошницата са показани избраните от вас продукти. Можете да добавяте и да махате продукти от нея.
Изпращане на поръчка
Поръчката е изпратена успешно когато получите съобщение на имейла с който сте регистриран в нашият сайт. Съобщението се изпраща автоматично от нашият сайт. Ако не получите отговор - моля свържете се с нас по телефона - 0700 12 100

Условия за доставка

Ресторант „Пица Лъчони” приема и доставя поръчки всеки ден от седмицата. Приемането на поръчките се извършва всеки ден от 11:30 до 22:45 часа. За да уточним вашата поръчка можете да използвате нашият сайт или да се свържете с нас на телефон 0700 12 100. В рамките на около час поръчката ще бъде доставена до адреса който желаете. В пикови часове или празнични дни интервала за доставка може да се увеличи драстично. Молим да ни извините, но в такива моменти обстоятелствата с пътния трафик са непредвидими. Ние ще направим всичко възможно да стигнем до Вас в най-кратки срокове!